پایانه های سفر کرمان
پایانه های سفر کرمان
فرودگاه بین المللی کرمان تاریخچه فرودگاه کرمان . مطالعات اولیه احداث فرودگاه کرمان از سال ۱۳۰۴ شروع ....


موقعیت پایانه های سفر کرمان روی نقشه آب و هوای کرمان
  • توضیحات
  • نظرات کاربران
  • ارسال نظر

فرودگاه بین المللی کرمان

تاریخچه فرودگاه کرمان . مطالعات اولیه احداث فرودگاه کرمان از سال ۱۳۰۴ شروع گردیده ؛در سال ۱۳۳۵فعالیت ساختمانی را آغاز نموده است.
شروع جابجائی مسافر وحمل بار از سال ۱۳۴۹ با دو پرواز در هفته از نوع DC6 بین کرمان وتهران وبالعکس انجام میگردیده است.

مساحت اولیه پایانه فرودگاه کرمان ۶۰۰ مترمربع وطول باند اصلی ۲۶۰۰متر با عرض ۴۵ متر وباند فرعی ۲۰۰۰متر با عرض ۴۵متر مربع بوده است

در سال ۱۳۶۰ عملیات تطویل وروکش باند اصلی به طول ۳۸۴۵متر عرض ۶۰ متر ارتقاء‌یافته است که در سال ۱۳۶۶ به بهره برداری و در سال ۱۳۶۹ تحویل قطعی گردیده است.

در سال ۱۳۶۲انعقاد قرارداد توسعه ترمینال فرودگاه به میزان ۱۲۰۰متر مربع منعقد ودر سال ۱۳۶۶ مساحت ترمینال ها به ۱۸۰۰متر مربع افزایش ومجددا در سال ۱۳۶۹ با ایجاد توسعه پایانه پایانه حجاج (طبقه دوم) به ۲۶۰۰متر مربع گسترش یافته .

در سال ۱۳۷۲ پایانه حجاج با زیربنای ۳۰۰۰متر مربع به بهره برداری رسیده است .

پایانه های سفر کرمان

پایانه مسافربری
پایانه مسافربری جدید کرمان که در خرداد ماه سال۱۳۹۲ افتتاح شده است. این پایانه با نام آدینه کریمان در شهرکرمان و در سه طبقه ساخته شده و مجهز به هتل و امکانات جانبی نیز می‌باشد و بزرگترین و مدرن ترین پایانه مسافربری جنوبشرق ایران ویکی از بزرگترین‌ها در کشور است.

پایانه های سفر کرمان
راه آهن
شهرکرمان به دلیل موقعیت خاص خود از راه آهن و قطار برخوردار است و تعداد زیادی از مسافران با قطار جابجا می‌شوند. همزمان با آغاز ساخت یکی از بزرگترین کارخانه‌های فولاد در شهر بافت عملیات مطالعاتی ساخت راه اهن سیرجان بافت آغاز شده و همچنین با وصل راه آهن سیرجان بافت به کرمان سیرجان بیش از پیش از موقعیت صنعتی و اقتصادی برخوردار خواهد شد. همچنین با وصل خط راه آهن سیرجان شیراز سیرجان به بهمراه کرمان چهار راه بزرگ ترانزیتی ریلی خواهند شد که علاوه بر رشد صنعتی قابل توجه اشتغال زایی بی نظیری خواهد داشت

مسیرهای اصلی دسترسی به شهر کرمان
ورودی از سمت سیرجان، شیراز و بندرعباس
ورودی از سمت رفسنجان، تهران، یزد و اصفهان
ورودی از سمت بم، زاهدان
ورودی از سمت زرند و راور و مشهد
ورودی از سمت جوپار، بافت و بندرعباس
ورودی از سمت بندرعباس، رودان، کهنوج، جیرفت و راین

منبع: سیری در ایران
نظر شما
کد امنیتی