سرآشپز کرج در سال ۱۳۷۹ افتتاح شد و تا کنون در ارایه خدمات با مدیریت بالای خود پذیرای جشن ها ، مراسم و ....
-
توضیحات
-
نظرات کاربران
-
ارسال نظر
سرآشپز کرج در سال ۱۳۷۹ افتتاح شد و تا کنون در ارایه خدمات با مدیریت بالای خود پذیرای جشن ها ، مراسم و پذیرایی هایی شما هموطنان عزیز بوده است.این رستوران براین باور است که میهمان شدن در فضایی آرام و زیبا و پذیرایی شدن با بهترین ها حق ایرانی هاست .همین باور هم باعث در رستورانی مجلل و کلاسیک و با غذاهای نمونه ، طبخ شده از بهترین مواد اولیه و خدماتی در خورمیهمانان سرآشپز پذیرایتان باشند.در این راستا سرآشپز همواره می کوشد آنچه مطلوب نظر شماست را دربالاترین سطح کیفی و کمی با به کارگیری از پرسنل مجرب و آموزش دیده خود و با رعایت استانداردهای بین المللی سرو و عرضه غذا به عنوان یک موسسه پیشرو به شما ارایه نماید. همواره بین سرآشپز و میهمانانش احترام و اعتماد متقابل وجود داشته و دارد ، به عقیده سرآشپز تحقیقا چلو کباب غذای ملی ماست .نوع غذا و خوراک مصرفی هر قوم و ملتی جلوای از فرهنگ و آداب و رسوم آن ملت است .کباب ها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده ، برگ ، بختیاری ، شیشلیک و … است.شاخص ترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است .معمولا کباب ها را با پیاز و زعفران طعم دار و با نان به همراه ریحان ، گوجه فرنگی و پیاز مصرفمی کنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره و سماق میل می کنند.خواست سرآشپز احترام به سنت میزبانی ایرانیست و مفتخر به میزبانی شما هستندتا اوقات خاطره انگیزی
برای شما به ارمغان آورند.
آدرس :کرج ، بلوار جمهوری جنوبی ، بین میدان سپاه و میدان والفجر
منبع: سیری در ایران
|
|